Cotlete De Porc Crocante Acoperite Cu Ierburi
Rețeta se pot face cotlete de porc crocante acoperite cu ierburi în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $2.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de cotlet de porc tăiat în centru, unt și fulgi de cartofi cu aromă de plante, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Umplutura Cotlete De Porc Acoperite, Umplutura Cotlete De Porc Acoperite, și Cotlet De Porc Acoperit Cu Fulgi De Porumb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, topiți untul. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați fulgii de cartofi, brânza și pudra de usturoi. Înmuiați cotletele, pe rând, în unt, apoi puneți-le în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în ulei la foc mediu timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 CP.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Viva Diva Moscato Colada]()
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.