Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de miel mediteraneene ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 711 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii prune, sare kosher, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete De Miel Mediteraneene, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează mielul cu 3/4 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 4 cotlete în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o foaie de copt. Repetați cu cotletele rămase. Prăjiți la coacerea dorită, 4 până la 6 minute pentru mediu-rar. Între timp, într-un castron mediu, combinați roșiile, usturoiul, feniculul, sucul de lămâie, oregano și uleiul rămas, sarea și piperul. Împărțiți rucola și Cotletele de miel între farfurii individuale și lingurați amestecul de roșii peste verdeață. Bacsis: aromele strălucitoare și răcoritoare ale salatei de roșii, fenicul și rucola se potrivesc bine și cu friptura arsă sau somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Salote Mari
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Verzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat