Cotlete De Miel Mediteraneene

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de miel mediteraneene ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 711 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii prune, sare kosher, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete De Miel Mediteraneene, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează mielul cu 3/4 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Adăugați 4 cotlete în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt. Repetați cu cotletele rămase. Prăjiți la coacerea dorită, 4 până la 6 minute pentru mediu-rar. Între timp, într-un castron mediu, combinați roșiile, usturoiul, feniculul, sucul de lămâie, oregano și uleiul rămas, sarea și piperul. Împărțiți rucola și Cotletele de miel între farfurii individuale și lingurați amestecul de roșii peste verdeață. Bacsis: aromele strălucitoare și răcoritoare ale salatei de roșii, fenicul și rucola se potrivesc bine și cu friptura arsă sau somonul.