Cotlete de miel la grătar cu usturoi Pat

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de miel la grătar cu usturoi ale lui Pat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 995 calorii, 36g de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel la grătar cu usturoi prăjit, Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere, și Cotlet De Miel La Umăr La Grătar Cu Marinată De Usturoi-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați blatul de pe capul de usturoi.
Stropiți-l cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper, după gust și înfășurați în folie de aluminiu. Se prăjește la cuptor 30 de minute, apoi se scoate și se lasă să se răcească.
Odată răcit, stoarceți cățelele de usturoi prăjite de pe piele într-un castron mic.
Adăugați cele 3 linguri de ulei de măsline, fulgii de ardei roșu și ierburile proaspete. Reglați condimentul cu sare și piper, dacă este necesar.
Se amestecă bine pentru a face o pastă.
Condimentați rafturile de miel cu sare și piper, apoi frecați uniform amestecul de usturoi-ierburi în carne.
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare. (Vezi nota lui Cook)
Grătiți rafturile de miel, cu carnea în jos, timp de aproximativ 3 minute pe prima parte. Întoarceți, apoi lăsați a doua parte la grătar timp de 5 minute în total, pentru o coacere medie-rară. Gatiti putin mai mult pentru mediu. (Vezi nota lui Cook)
Transferați mielul de pe grătar într-un platou și cortați rafturile cu folie.
Lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia între fiecare coastă pentru a separa cotletele.