Cotlete de miel la grătar cu usturoi Pat

Cotlete de miel la grătar cu usturoi Pat
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de miel la grătar cu usturoi ale lui Pat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 995 calorii, 36g de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel la grătar cu usturoi prăjit, Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere, și Cotlet De Miel La Umăr La Grătar Cu Marinată De Usturoi-Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați blatul de pe capul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Stropiți-l cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper, după gust și înfășurați în folie de aluminiu. Se prăjește la cuptor 30 de minute, apoi se scoate și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Odată răcit, stoarceți cățelele de usturoi prăjite de pe piele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați cele 3 linguri de ulei de măsline, fulgii de ardei roșu și ierburile proaspete. Reglați condimentul cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
7
Se amestecă bine pentru a face o pastă.
8
Condimentați rafturile de miel cu sare și piper, apoi frecați uniform amestecul de usturoi-ierburi în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare. (Vezi nota lui Cook)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Grătiți rafturile de miel, cu carnea în jos, timp de aproximativ 3 minute pe prima parte. Întoarceți, apoi lăsați a doua parte la grătar timp de 5 minute în total, pentru o coacere medie-rară. Gatiti putin mai mult pentru mediu. (Vezi nota lui Cook)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Transferați mielul de pe grătar într-un platou și cortați rafturile cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia între fiecare coastă pentru a separa cotletele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista