Cotlete De Miel La Grătar

Cotlete De Miel La Grătar
Cotletul de miel la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, sherry, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente; presărați uniform peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
2
Așezați mielul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați usturoi și sherry; sigilați punga, întorcându-vă la strat. Marinați în frigider 3 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați mielul pe grătar sau pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista