Cotlete de miel la gratar cu sos gratar cu mustar

Rețeta Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar cu muștar poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 301 de calorii, 9 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de sherry, miere, muștar de dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei cu grătar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ cotlete de miel la grătar cu sos de grătar cu muștar, cotlete de miel la grătar cu muștar porcini și cotlete de miel la grătar cu muștar Alma.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Se amestecă într-un castron mic muștarul, oțetul, ketchup-ul, melasa, mierea, siropul de arțar și oțetul de vin de orez și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se poate prepara cu 2 zile inainte si se pastreaza la frigider.
Preîncălziți grătarul la foc mare sau o tigaie pentru grătar la foc mare. Se condimentează mielul pe ambele părți cu sare și piper, după gust și se unge cu ulei de canola.
Puneți cotletele pe grătar și gătiți până devin maro auriu și ușor carbonizat, 3 până la 4 minute.
Ungeți cu sos, apoi întoarceți cotletele și continuați să prăjiți la grătar până la o temperatură medie, încă 2 până la 3 minute, periând blatul cu mai mult sos.
Scoateți cotletele de pe grătar pe un platou de servire.
Ungeți cu mai mult sos și lăsați să se odihnească 5 minute.
Se ornează cu sare de mare și arpagic.
Serviți 2 cotlete de persoană.