Cotlete De Miel Cu Sos De Cartofi Dulci

Cotlete De Miel Cu Sos De Cartofi Dulci
Cotletele de miel cu sos de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc saut cu sos de cartofi dulci, mere si mustar, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Cotletele de miel ale lui Siegel cu fasole Fava și Gnocchi de cartofi.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți de miel cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cotlete; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Pune deoparte; păstrați cald.
3
Adăugați jumătate de unt în tigaie; gatiti la foc mediu-mare pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cartofi dulci și gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând des. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
5
Adăugați restul de unt, șalotă și usturoi; gatiti, amestecand continuu, 2 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați oțet balsamic. Se fierbe până când lichidul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați bulion de pui și zahăr; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați cartof dulce rezervat, muștar Dijon, cimbru, tarhon și restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper; se amestecă bine. Puneți sosul peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista