Cotlete de miel cu păstârnac

Cotletele de miel cu păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1065 calorii, 48G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $7.65 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de mere, ulei de măsline, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Șalotă Și Păstârnac, Miel Condimentat Cu Păstârnac Prăjit, și Tocană De Miel Cu Păstârnac, Prune Uscate Și Naut.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Adăugați păstârnacul și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până devine auriu și fraged, 6 până la 7 minute.
Transferați păstârnacul pe o farfurie.
Adăugați concentratul de mere în tigaie și fierbeți până la sirop și redus la 1/4 cană, aproximativ 8 minute.
Adăugați coaja și sucul de lămâie, păstârnacul și 1 lingură de hrean. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Între timp, într-o altă tigaie mare, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper, adaugă-le în tigaie și gătește la foc mare, întorcându-se o dată, până când carnea este gătită, dar încă roz, aproximativ 7 minute.
Transferați mielul și păstârnacul în farfurii. Puneți sosul peste miel, acoperiți cotletele cu restul de 1 lingură de hrean și serviți.