Cotlete de miel cu Ketchup de casă
Cotletele de miel cu Ketchup de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel Herbed cu sos BBQ de casă, Cotlete De Miel Cu Ierburi, și Cotlete De Miel Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Așezați sosul de roșii, ceapa, oțetul, zahărul, pasta de roșii, sarea și bățul de scorțișoară (sau scorțișoara măcinată, dacă folosiți) într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Scoateți bățul de ceapă și scorțișoară și aruncați-l. Se răcește timp de 30 de minute și se dă la frigider până este gata de utilizare (poate fi refrigerat până la 1 săptămână).
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Condimentează cotletele pe ambele părți cu sare și piper.
Stropiți cu ulei și presărați herbes de Provence pe ambele părți. Grătați pe fiecare parte până la mediu-rar, 2 până la 3 minute. Se răcește 5 minute și se servește cu ketchup-ul.
Nota bucătarului: Cotletele de miel pot fi, de asemenea, prăjite sau prăjite într-un cuptor preîncălzit de 475 grade F timp de 6 până la 7 minute.