Cotlete De Miel Cu Glazură De Cireșe
Cotletele de miel cu glazură de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cotlet de miel, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlete De Miel Glazurate Cu Cireșe, Cotlete De Miel La Tigaie, și Cotlet De Miel Ars În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Combinați rozmarinul, sarea și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic, amestecând bine. Frecați amestecul de condimente uniform pe ambele părți ale mielului.
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți mielul din tigaie. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Întoarceți tigaia la foc mediu; acoperiți cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 30 de secunde.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de piper și bulion; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă conservele și oțetul; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor. Întoarceți mielul în tigaie; întoarceți-vă la strat. Gatiti 1 minut sau pana la gradul dorit de coacere.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.