Cotlete de Miel Chipotle

Cotlete de Miel Chipotle
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Chipotle Lamb Chops ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Pentru 3,73 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 493 de calorii , 60 g de proteine și 20 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, roșii conservate, cotlete de miel și usturoi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotlete de miel cu sos de cremă de curry sau Cart de miel , Cotlete de miel Reform (cotlete de miel pane cu șuncă) șiCotlete de miel cu sos de cremă de curry sau Cart de miel .

Instrucțiuni

1
Tocați și zdrobiți ardeiul ardei într-o pastă cu un cuțit mare, apoi amestecați cu sosul de adobo, chimenul și cimbru într-un castron mic. Asezonați cotletele de miel cu sare și acoperiți cu amestecul de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
8 Salote Mari8 Salote Mari
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau într-o tigaie mare adâncă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cotletele de miel și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și începe să se formeze o crustă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Amestecați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoiul, coriandrul, foile de dafin și scorțișoara și gătiți până când usturoiul este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați roșiile cu sucul lor; folosiți o lingură de lemn pentru a sparge roșiile și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul oalei. Cotletele ar trebui să fie abia scufundate în lichid; adăugați până la 1/2 cană de apă, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea este frageda si sosul se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Serviți cotletele cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista