Cotlete de Miel Chipotle
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Chipotle Lamb Chops ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Pentru 3,73 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 493 de calorii , 60 g de proteine și 20 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, roșii conservate, cotlete de miel și usturoi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotlete de miel cu sos de cremă de curry sau Cart de miel , Cotlete de miel Reform (cotlete de miel pane cu șuncă) șiCotlete de miel cu sos de cremă de curry sau Cart de miel .
Instrucțiuni
Tocați și zdrobiți ardeiul ardei într-o pastă cu un cuțit mare, apoi amestecați cu sosul de adobo, chimenul și cimbru într-un castron mic. Asezonați cotletele de miel cu sare și acoperiți cu amestecul de chile.
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau într-o tigaie mare adâncă la foc mare.
Adăugați cotletele de miel și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și începe să se formeze o crustă, 8 până la 10 minute.
Amestecați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, coriandrul, foile de dafin și scorțișoara și gătiți până când usturoiul este moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile cu sucul lor; folosiți o lingură de lemn pentru a sparge roșiile și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul oalei. Cotletele ar trebui să fie abia scufundate în lichid; adăugați până la 1/2 cană de apă, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea este frageda si sosul se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Serviți cotletele cu sos.
Fotografie de Antonis Achilleos