Cotlete De Mentă-Miel La Grătar

Cotlete De Mentă-Miel La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Cotletele de miel la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 62 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mentă, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, Cotlete De Miel La Grătar Cu Mentă Proaspătă, și Cotlete De Miel Cu Vin De Mentă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet.
2
Combinați ceapa, 3 linguri de mentă, usturoi și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați cotlete; sigilați punga și agitați până când cotletele sunt bine acoperite. Marinati cotlete în frigider cel puțin 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Scoateți cotletele din marinată; aruncați marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați cotletele pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru a servi, așezați un cotlet pe fiecare farfurie de servire individuală.
7
Se presară uniform cu restul de 2 linguri de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista