Cotlete De Curcan Glazurate
Cotletele de curcan glazurate necesită aproximativ 39 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 397 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de oțet balsamic, sare, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de curcan glazurate și ardei grași, Cutite de porc glazurate cu portocale și miere, și Cotlete De Curcan.
Instrucțiuni
Gatiti orezul intr-un cuptor olandez conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați bulionul de pui, oțetul balsamic și mierea într-un castron mic. Pune deoparte.
Presărați sare și piper pe ambele părți ale curcanului.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand constant, 30 de secunde.
Adăugați curcan; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; transferați într-un platou mare de servire și păstrați-l la cald. Reduceți căldura la mediu; adăugați ardei grași și gătiți, amestecând continuu, 2 minute.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Puneți sosul și ardeii peste tăieturi.