Cotlete De Curcan Cu Salată De Prune

Cotletele de curcan cu salată de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 360 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 3.1 pe portie. Un amestec de rucola pentru bebeluși, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de curcan Milanese cu salată de năsturel, Cotlete Crocante De Curcan Cu Salată De Fasole Verde, și Salată afumată-curcan, prune și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Pe rând, așezați cotletele între 2 foi de folie de plastic și lăsați-le cu un ciocan de carne sau o tigaie grea până la 1/4 inch grosime.
Transferați cotletele într-un bol și aruncați cu cayenne, 1 linguriță coriandru, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și 1 lingură ulei de măsline. Pune deoparte.
Aruncați prunele cu restul de 1/4 linguriță de coriandru, un vârf de sare și 1 lingură de ulei de măsline. Grătați prunele, întorcându-se o dată, până când abia începe să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Pune deoparte.
Grătați curcanul până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Tăiați fin câteva pene de prune la grătar; puneți într-un castron mare. Se amestecă sucul de lămâie, restul de 3 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper negru.
Adăugați rucola și aruncați. Topim curcanul cu salata și prunele rămase la grătar.
Fotografie de Antonis Achilleos