Cotlete de curcan cu ardei prăjiți și Mozzarella
Cotletele de curcan cu ardei prăjiți și Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 564 calorii, 102G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.1 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Tăieturi de curcan glazurate și ardei grași, Saut cotlete de curcan cu sparanghel si ardei gras rosu, și Bruschetta cu ardei prăjiți și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pene de ardei gras, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute; coaja.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Presărați curcanul cu salvie, sare și piper.
Adăugați curcan la tigaie; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Topiți fiecare cotlet cu 1 bucată de ardei gras și 2 linguri de brânză.
Adăugați Marsala și bulionul în tigaie. Acoperiți și gătiți 45 de secunde sau până când brânza se topește.
Scoateți curcanul din tigaie cu o lingură pliată.
Aduceți amestecul Marsala la fierbere; gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 1 1/2 minute).
Se ia de pe foc; adăugați unt, amestecând cu un bici până se omogenizează bine.
Serviți cu curcan; garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.