Cotlete cu crustă de brânză cu sos crud și Pilaf de orez în stil milanez
Cotletele cu crustă de brânză cu sos crud și Pilaf de orez în stil milanez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 899 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ouă, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez), și Cotlete de curcan Milanese cu salată de năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Butterfly pieptul de pui deschis prin tăierea în și peste, dar nu tot drumul prin piept cu un cuțit ascuțit. Scoateți ușor puiul sub folie de plastic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Configurați o stație de panificare: 1 tigaie de făină, 1 tigaie de ouă bătute cu 2 linguri de făină și un strop de lapte și 1 tigaie de pesmet condimentată cu nucșoară și combinată cu brânză. Înveliți bucățile de pui în făină, apoi în ou și apoi în amestecul de pesmet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Aranjați un suport de răcire peste o foaie de copt și puneți-l în mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați untul într-o oală cu capac etanș la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați orzo-ul în untul cald și prăjiți timp de 2 până la 3 minute, apoi adăugați usturoiul și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Adăugați orez și înveliți în unt. Se amestecă stocul și firele de șofran și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și acoperiți oala. Gatiti orezul pana se inmoaie, aproximativ 17-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați pătrunjelul și puful cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
9
Încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie foarte mare la foc mediu. Prăjiți puiul, 2 cotlete la un moment dat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați primele 2 cotlete pe suportul de răcire din cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți al doilea lot.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
În timp ce puiul gătește, combinați roșiile, ceapa, busuiocul, tarhonul și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-un bol mic. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Transferați puiul din cuptor în servirea vaselor și acoperiți cu sosul de roșii crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți orezul milanez alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper