Cotlete cremoase de porc cu ciuperci

Cotlete cremoase de porc cu ciuperci
Cotletele cremoase de porc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $18.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 235g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1764 calorii. Un amestec de cremă de supă de ciuperci, la 8 cotlete de carne de porc, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Cotlete de porc cremoase și ciuperci, Cotlete de porc cu sparanghel și ciuperci, și Cotlet de porc cu ciuperci Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper de lămâie; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
2
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți carnea de porc și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă ciupercile și ardeiul gras în tigaie și se sotează la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie; supă de lingură peste carne de porc și presărați cu pimiento. Reduceți căldura la minim. Gatiti, acoperit, 45 de minute pana la 1 ora sau pana cand carnea de porc este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista