Cotlete Cremoase De Miel Dijon

Cotletele cremoase de miel Dijon necesită în jur 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 723 calorii, 85g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rozmarin-cotlet de miel la grătar dijon, Cotlete de miel pentru copii Dijon cu sos de coacăz roșu-mentă, și Cotlete cremoase de porc Dijon cu mere și ceapă.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de miel uniform cu sare și piper.
Se toacă maronii în ulei fierbinte într-o tigaie grea la foc mediu - mare 2 minute pe fiecare parte; așezați cotletele într-un vas de copt de 13 x 9 inci, rezervând picături în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 150 (mediu-rar).
Lăsați Cotletele de miel să stea cu 5 minute înainte de servire.
Se sotează usturoiul în picături rezervate la foc mediu 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Se amestecă împreună crema și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Adăugați amestecul în tigaie și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.