Cotlete Cremoase De Miel Dijon

Cotlete Cremoase De Miel Dijon
Cotletele cremoase de miel Dijon necesită în jur 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 723 calorii, 85g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rozmarin-cotlet de miel la grătar dijon, Cotlete de miel pentru copii Dijon cu sos de coacăz roșu-mentă, și Cotlete cremoase de porc Dijon cu mere și ceapă.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de miel uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Salote Mari8 Salote Mari
2
Se toacă maronii în ulei fierbinte într-o tigaie grea la foc mediu - mare 2 minute pe fiecare parte; așezați cotletele într-un vas de copt de 13 x 9 inci, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 150 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați Cotletele de miel să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
5
Se sotează usturoiul în picături rezervate la foc mediu 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Se amestecă împreună crema și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul în tigaie și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți sosul cu cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista