Cotlete Cremoase De Miel Dijon

Cotlete Cremoase De Miel Dijon
Cotletele cremoase de miel Dijon necesită în jur 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 723 calorii, 85g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rozmarin-cotlet de miel la grătar dijon, Cotlete de miel pentru copii Dijon cu sos de coacăz roșu-mentă, și Cotlete cremoase de porc Dijon cu mere și ceapă.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de miel uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Salote Mari8 Salote Mari
2
Se toacă maronii în ulei fierbinte într-o tigaie grea la foc mediu - mare 2 minute pe fiecare parte; așezați cotletele într-un vas de copt de 13 x 9 inci, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 150 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați Cotletele de miel să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
5
Se sotează usturoiul în picături rezervate la foc mediu 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Se amestecă împreună crema și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul în tigaie și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți sosul cu cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista