Cotlet de roșii II

Cotlet de roșii II
Cotlet de tomate II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 336 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sos de roșii, cotlet de porc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet de roșii II, Cotlet de porc în sos de roșii, și Cotlet de porc cu roșii de varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare călește ceapa și ardeiul gras în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se acoperă Cotletele de porc cu făină, sare și piper, apoi se adaugă în tigaie și se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și ardeii la Cotletele de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă sos de roșii peste tot și se fierbe timp de 15 sau 20 de minute până când Cotletele de porc sunt complet fierte și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista