Cotlet de porc și mere cu umplutură

Cotlet de porc și mere cu umplutură
Cotletele de porc și merele cu umplutură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 787 calorii, 56G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, măr, cuburi de umplutură condimentate cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlet de porc cu mere și umplutură, Cotlet de porc cu mere și umplutură, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 12x8 sau 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Așezați cuburi de umplutură în vas; se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
SosSos
3
Se acoperă cu ceapă, cotlet de porc și măr. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 40 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista