Cotlet de porc și caserolă de fasole verde

Carnea de porc și caserola de fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $7.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 709 calorii, 49G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă prăjită franceză, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Rețete similare includ Cotlet de porc și caserolă de fasole verde, Caserola De Cotlet De Porc, și Caserola De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Spray vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit. Tăiați grăsimea din carne de porc, dacă este necesar.
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Se pune în vasul de copt.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cepei, într-un castron mediu.
Se întinde peste Cotletele de porc.
Coaceți descoperit aproximativ 50 de minute sau până când amestecul este bulbuc.
Presărați ceapa peste caserolă.
Coaceți descoperit 5 minute.