Cotlet de porc în vin alb
Cotletele de porc în vin alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 425 calorii, 44G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, vin de gătit, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Cotlet de porc cu șalotă în sos de vin alb, Cotlete de porc și ciuperci înăbușite într-un sos de vin alb sărat, și Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu semințe de fenicul și vin alb.
Instrucțiuni
Sare și piperează Cotletele de porc și se prăjesc într-o cantitate mică de ulei până se rumenesc ușor pe ambele părți; scurgere.
Într-un castron se amestecă împreună, supa de ciuperci, vin, apă și ciuperci.
Combinați amestecul de supă cu Cotletele de porc. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ o oră până când cotletele sunt fragede.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.