Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo)

Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo)
Cotletele de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo) sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. O porție conține 460 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. 2420 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cimbru măcinat, căței de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas), și Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu amestecați sucul de lămâie, ceapa pudră, usturoiul, cimbru, oregano, chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie de sticlă și adăugați amestecul de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Se pune la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
4
Așezați Cotletele de porc într-o oală umplută cu apă. Gatiti aproximativ 15 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți Cotletele de porc din oală și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, așezați Cotletele de porc în tigaie și prăjiți timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista