Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo)
Cotletele de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo) sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. O porție conține 460 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. 2420 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cimbru măcinat, căței de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas), și Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați sucul de lămâie, ceapa pudră, usturoiul, cimbru, oregano, chimen, sare și piper.
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie de sticlă și adăugați amestecul de var.
Se pune la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Așezați Cotletele de porc într-o oală umplută cu apă. Gatiti aproximativ 15 minute la foc mediu.
Scoateți Cotletele de porc din oală și puneți-le deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, așezați Cotletele de porc în tigaie și prăjiți timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.