Cotlet de porc în sos de ceapă de țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc în sosul de ceapă de țară. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, lapte, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de țară, Cotlet De Porc De Țară Cu Sos De Ciuperci, și Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi.
Instrucțiuni
Pulverizați Generos tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in tigaie aproximativ 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti.
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 3 minute. Se amestecă bulionul și piperul. Întoarceți carnea de porc în tigaie; lingură amestec de ceapă peste carne de porc. Acoperiți bine și fierbeți 12 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 16
Se amestecă laptele și făina într-un castron mic.
Se adaugă în tigaie; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.