Cotlet de porc în sos de aluniță Verde

Cotlet de porc în sos de aluniță Verde
Cotletele de porc în sos de aluniță verde este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, 1/2 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben, Cotlet De Porc Mole, și Cotlet De Porc Mole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați 1/4 cană de pansament, apă, tomatillos, semințe de dovleac și 1/4 cană de coriandru în blender până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se Încălzește 2 Linguri. din pansamentul rămas în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cotlete; gatiti 5 pana la 7 min. sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se după 4 min.
4
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pansamentul rămas și ceapa în tigaie; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când ceapa este fragedă. Întoarceți cotletele în tigaie; acoperiți cu amestec de tomatillo. Aduceți la fierbere; acoperi. Gatiti la foc mediu-mic 10-12 min. sau până când se termină cotletele (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând sosul în tigaie; acoperiți cotletele pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se amestecă crema de brânză în sos; gatiti, neacoperit, 3 min. sau până când crema de brânză este topită și sosul este bine amestecat, amestecând frecvent. Lingura peste cotlet; se presară cu cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista