Cotlet de porc în sos cremos de șampanie și pâine cu stafide cu Mascarpone și pere

Cotletele de porc în sos cremos de șampanie și pâine cu stafide cu Mascarpone și pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 6095 calorii, 988g de proteine, și 199g de grăsime fiecare. Pentru 50,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pâine cu stafide, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Anul Nou. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc în sos cremos de șampanie cu piure de usturoi Rustic, Cotlet de porc, mere aurii și sos de stafide, paste integrale Mac-n-Cheddar, și Pere în sos de stafide condimentat.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Condimentați ambele părți de carne de porc cu sare, piper negru, cimbru și tarhon.
Adăugați cotletele în tigaia fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Adăugați șampanie și gătiți 1 minut.
Scoateți 4 cotlete din tigaie și puneți-le deoparte.
Bateți împreună laptele și făina până se dizolvă făina.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie și aduceți la foc mic. Fierbeți 3 minute, până când sosul se îngroașă și cotletele sunt fierte.
Transferați cotletele într-un platou de servire și acoperiți cu măsline.
Întindeți brânza mascarpone pe pâinea prăjită cu stafide și acoperiți cu pere feliate.
Serviți aceste 4 cotlete de porc cu pâine de stafide. Rezervați cotletele rămase pentru o altă masă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.