Cotlet de porc Wes cu salsa Verde

Cotletul de porc Wes cu Salsan Verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 815 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cotlet de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Cotlete de miel cu fistic Salsa Verde, Cotlete de miel cu sparanghel-feta Salsa Verde, și Carne de porc în Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Adăugați orez, amestecați cu o furculiță pentru a vă asigura că orezul este nivelat și acoperit cu apă. Acoperiți și reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute. (Ca o opțiune mai rapidă, 2 căni de orez instant alb preparate conform instrucțiunilor).
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Odată ce uleiul de măsline este încălzit, puneți felii de ceapă pe fundul tigaiei.
Condimentați Cotletele de porc cu sarea și piperul de usturoi.
Puneți Cotletele de porc peste ceapă și acoperiți tigaia cu un capac.
Gatiti timp de 20 de minute.
Se toarnă HERDEZ XV salsa Verde peste Cotletele de porc și se fierbe timp de 5 minute.