Cotletele de porc umplute cu legume cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 633 calorii, 70g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, brânză Cheddar ascuțită, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu brânză cu mere picante, Cotlet de porc prăjit cu legume brânzeturi, și Cotlet De Porc Cu Usturoi Și Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti telina, ceapa, morcovul si ardeiul gras aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede; se ia de pe foc. Se amestecă brânza, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați un buzunar adânc orizontal în fiecare cotlet de porc pe partea cea mai cărnoasă a osului. Umpleți buzunarele cu amestec de legume. Asigurați deschiderile cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Acoperiți bine și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când carnea de porc este ușor roz atunci când este tăiată lângă os pe părțile neumplute ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.