Cotlet De Porc Umplut Cu Mere

Cotlet De Porc Umplut Cu Mere
Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 139 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepper, granny smith apple, cotlete de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Umplute, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri port, măr și următoarele 4 ingrediente (măr prin zahăr), amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
PortPort
2
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană de amestec de mere în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
3
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați 4 cotlete de porc. Gatiti 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați 1/2 linguriță de sare și făină într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 3 linguri de port și bulion, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PortPort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la foc mic la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista