Cotlet De Porc Umplut Cu Mere
Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 139 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepper, granny smith apple, cotlete de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Umplute, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri port, măr și următoarele 4 ingrediente (măr prin zahăr), amestecând bine.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană de amestec de mere în fiecare buzunar.
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați 4 cotlete de porc. Gatiti 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă.
Combinați 1/2 linguriță de sare și făină într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 3 linguri de port și bulion, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la foc mic la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Serviți sosul cu carne de porc.