Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt
Cotlet de porc umplute cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tulpini cimbru, ulei vegetal, mere Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Unt De Plante, Fasole Verde Cu Unt De Usturoi, și Fasole verde cu unt și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mare. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Frecați Cotletele de porc cu ulei vegetal și apoi condimentați liberal cu sare și piper. În tigaia fierbinte, căutați carnea de porc pe ambele părți până când există o crustă maro aurie sau semne bune de căutare de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-un bol mic de amestecare, combinați merele, brânza albastră Roquefort, ardeii jalapeno și arpagicul. Gustați amestecul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Brânză Roquefort
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Așezați Cotletele de porc pe o tăietură cu partea cărnoasă orientată spre dvs. Folosind un cuțit de decojit tăiați un buzunar în carnea de porc, aproximativ 3/4 din drum și lucrați-l deschis ușor cu degetul pentru a face un buzunar. Împărțind umplutura uniform între cotlete, umpleți buzunarul cu umplutura și puneți o scobitoare prin deschidere pentru a ajuta la menținerea umpluturii în interiorul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Mestecat Mentă
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți carnea de porc în cuptor timp de aproximativ 20 de minute, până când temperatura internă este de 125 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor și țineți acoperit liber cu folie pentru a lăsa transporta peste la 135 grade F temperatura internă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Între timp, într-o tigaie mare, combinați untul, șalotele și usturoiul. Porniți focul la mediu-înalt. Gatiti pana cand untul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați fasolea albă și aruncați până se încălzește până la capăt. Condimentează fasolea cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Pe fiecare farfurie, faceți o grămadă de fasole, puneți cotletul de porc deasupra fasolei și topiți cotletul cu o lingură bună de gem de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Toppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Gem
1
Într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa galbenă, ceapa roșie și șalotele în tigaie și amestecați bine. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Când ceapa s-a fiert și se adâncește în culoare, degajează tigaia cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați vinul să gătească până se reduce și se absoarbe de ceapă. Gatiti ceapa inca aproximativ 5 minute, apoi adaugati sucul de cirese si otetul de vin rosu. Reduceți căldura la foc mediu-mic și lăsați să gătească la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Suc De Cireșe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați cimbru, rozmarin și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Lăsați ceapa să se gătească până când încep să ia o textură moale și lichidul este redus și absorbit de ceapă. Se amestecă 2 linguri de zahăr brun și miere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand lichidul s-a redus si ceapa a absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 8-10 minute. Gustați amestecul și adăugați mai mult zahăr dacă este prea tartă. Testați consistența gemului stropind o lingură de ea pe o farfurie și lăsând-o să se răcească. Ar trebui să fie gros și să nu curgă. Dacă este prea curgător, fierbeți amestecul mai mult până când se fierbe mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.