Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt

Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt
Cotlet de porc umplute cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tulpini cimbru, ulei vegetal, mere Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Unt De Plante, Fasole Verde Cu Unt De Usturoi, și Fasole verde cu unt și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mare. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Frecați Cotletele de porc cu ulei vegetal și apoi condimentați liberal cu sare și piper. În tigaia fierbinte, căutați carnea de porc pe ambele părți până când există o crustă maro aurie sau semne bune de căutare de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Într-un bol mic de amestecare, combinați merele, brânza albastră Roquefort, ardeii jalapeno și arpagicul. Gustați amestecul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Așezați Cotletele de porc pe o tăietură cu partea cărnoasă orientată spre dvs. Folosind un cuțit de decojit tăiați un buzunar în carnea de porc, aproximativ 3/4 din drum și lucrați-l deschis ușor cu degetul pentru a face un buzunar. Împărțind umplutura uniform între cotlete, umpleți buzunarul cu umplutura și puneți o scobitoare prin deschidere pentru a ajuta la menținerea umpluturii în interiorul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți carnea de porc în cuptor timp de aproximativ 20 de minute, până când temperatura internă este de 125 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și țineți acoperit liber cu folie pentru a lăsa transporta peste la 135 grade F temperatura internă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Între timp, într-o tigaie mare, combinați untul, șalotele și usturoiul. Porniți focul la mediu-înalt. Gatiti pana cand untul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați fasolea albă și aruncați până se încălzește până la capăt. Condimentează fasolea cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Pe fiecare farfurie, faceți o grămadă de fasole, puneți cotletul de porc deasupra fasolei și topiți cotletul cu o lingură bună de gem de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
GemGem
1
Într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa galbenă, ceapa roșie și șalotele în tigaie și amestecați bine. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Când ceapa s-a fiert și se adâncește în culoare, degajează tigaia cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați vinul să gătească până se reduce și se absoarbe de ceapă. Gatiti ceapa inca aproximativ 5 minute, apoi adaugati sucul de cirese si otetul de vin rosu. Reduceți căldura la foc mediu-mic și lăsați să gătească la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați cimbru, rozmarin și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Lăsați ceapa să se gătească până când încep să ia o textură moale și lichidul este redus și absorbit de ceapă. Se amestecă 2 linguri de zahăr brun și miere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand lichidul s-a redus si ceapa a absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 8-10 minute. Gustați amestecul și adăugați mai mult zahăr dacă este prea tartă. Testați consistența gemului stropind o lingură de ea pe o farfurie și lăsând-o să se răcească. Ar trebui să fie gros și să nu curgă. Dacă este prea curgător, fierbeți amestecul mai mult până când se fierbe mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GemGem

Ingrediente

1frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun, divizatzahăr brun, divizat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de cireșe tartsuc de cireșe tart12 lingurițe de pudră de usturoiarpagic proaspăt feliatarpagic proaspăt feliat2cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri2smallsBunica Smith mere, decojite și cubulete miciBunica Smith mere, decojite și cubulete mici4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde, capete tăiate și albite rapid în apă sărată clocotităfasole verde, capete tăiate și albite rapid în apă sărată clocotită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2smallsardei jalapeno, prăjiți, decojiți, însămânțați și tăiați cubulețe miciardei jalapeno, prăjiți, decojiți, însămânțați și tăiați cubulețe mici4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat, după gustSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat, după gust4cotlete de carne de porc cu OScotlete de carne de porc cu OS1lingura. otet de vin rosuceapa rosie, cubulete miciceapa rosie, cubulete mici2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBrânză albastră Roquefort, sfărâmatăBrânză albastră Roquefort, sfărâmată2tulpini rozmarintulpini rozmarin1ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri4mariceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri4tulpini cimbrutulpini cimbru33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă dulce, feliată subțireceapă galbenă dulce, feliată subțire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista