Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt
Cotlet de porc umplute cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tulpini cimbru, ulei vegetal, mere Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Unt De Plante, Fasole Verde Cu Unt De Usturoi, și Fasole verde cu unt și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mare. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Frecați Cotletele de porc cu ulei vegetal și apoi condimentați liberal cu sare și piper. În tigaia fierbinte, căutați carnea de porc pe ambele părți până când există o crustă maro aurie sau semne bune de căutare de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlet De Porc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un bol mic de amestecare, combinați merele, brânza albastră Roquefort, ardeii jalapeno și arpagicul. Gustați amestecul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Brânză Roquefort
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Așezați Cotletele de porc pe o tăietură cu partea cărnoasă orientată spre dvs. Folosind un cuțit de decojit tăiați un buzunar în carnea de porc, aproximativ 3/4 din drum și lucrați-l deschis ușor cu degetul pentru a face un buzunar. Împărțind umplutura uniform între cotlete, umpleți buzunarul cu umplutura și puneți o scobitoare prin deschidere pentru a ajuta la menținerea umpluturii în interiorul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Mestecat Mentă
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Coaceți carnea de porc în cuptor timp de aproximativ 20 de minute, până când temperatura internă este de 125 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și țineți acoperit liber cu folie pentru a lăsa transporta peste la 135 grade F temperatura internă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Între timp, într-o tigaie mare, combinați untul, șalotele și usturoiul. Porniți focul la mediu-înalt. Gatiti pana cand untul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați fasolea albă și aruncați până se încălzește până la capăt. Condimentează fasolea cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Pe fiecare farfurie, faceți o grămadă de fasole, puneți cotletul de porc deasupra fasolei și topiți cotletul cu o lingură bună de gem de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Gem
1
Într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa galbenă, ceapa roșie și șalotele în tigaie și amestecați bine. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Când ceapa s-a fiert și se adâncește în culoare, degajează tigaia cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați vinul să gătească până se reduce și se absoarbe de ceapă. Gatiti ceapa inca aproximativ 5 minute, apoi adaugati sucul de cirese si otetul de vin rosu. Reduceți căldura la foc mediu-mic și lăsați să gătească la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Suc De Cireșe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați cimbru, rozmarin și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi
6
Lăsați ceapa să se gătească până când încep să ia o textură moale și lichidul este redus și absorbit de ceapă. Se amestecă 2 linguri de zahăr brun și miere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand lichidul s-a redus si ceapa a absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 8-10 minute. Gustați amestecul și adăugați mai mult zahăr dacă este prea tartă. Testați consistența gemului stropind o lingură de ea pe o farfurie și lăsând-o să se răcească. Ar trebui să fie gros și să nu curgă. Dacă este prea curgător, fierbeți amestecul mai mult până când se fierbe mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.