Cotlet de porc sărat cu sos picant de grătar Chutney

Cotlet de porc sărat cu sos picant de grătar Chutney
Cotlete de porc sarate cu sos picant Chutney gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos picant de grătar chutney, ulei de măsline, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină, și Cotlet de porc dulce și picant.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă, sare, zahăr și pudră de chili într-o oală mare nereactivă. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați 6 căni de apă rece. Se răcește complet saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
4
Adăugați Cotletele de porc, apăsând pentru a scufunda. Oală de acoperire; se răcește cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Scurgeți carnea de porc; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Ungeți carnea de porc pe ambele părți cu ulei; se presară cu piper. Carnea de porc la grătar până la coacerea dorită, aproximativ 10 minute pe fiecare parte sau până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 150 F pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți carnea de porc cu sos picant de grătar Chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista