Cotlet de porc sărat cu sos picant de grătar Chutney

Cotlete de porc sarate cu sos picant Chutney gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos picant de grătar chutney, ulei de măsline, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină, și Cotlet de porc dulce și picant.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă, sare, zahăr și pudră de chili într-o oală mare nereactivă. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Adăugați 6 căni de apă rece. Se răcește complet saramura.
Adăugați Cotletele de porc, apăsând pentru a scufunda. Oală de acoperire; se răcește cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scurgeți carnea de porc; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ungeți carnea de porc pe ambele părți cu ulei; se presară cu piper. Carnea de porc la grătar până la coacerea dorită, aproximativ 10 minute pe fiecare parte sau până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 150 F pentru mediu.
Serviți carnea de porc cu sos picant de grătar Chutney.