Cotlet De Porc Sărat
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, riesling, apă qt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Ierburi, Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, și Cotlet de porc sărat cu Gremolata.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert cu sare kosher, semințe de muștar, zahăr, condimente de murat și usturoi și fierbeți 15 minute. Se răcește complet saramura, apoi se adaugă cotletele și se răcește, acoperite, 1 până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (
Adăugați ulei 1 până la 2 linguri la un moment dat, după cum este necesar între loturi.)
Transferați cotletele într-o tigaie de prăjire și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru citit instantaneu introdus orizontal 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 155 F, 15 până la 20 de minute.
Transferați cotletele într-un platou și lăsați-le să stea, acoperite slab, cu 5 minute înainte de servire (nu curățați tigaia).
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați orice sucuri de carne din platou împreună cu vin și bulion și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu cotlete.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.