Cotlet de porc Scarpariello este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, ardeii de cireșe, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cireșul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Cireșe Proaspete ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Chicken Scarpariello, Chicken Scarpariello, și Chicken Scarpariello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ardeii grași pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare (sau pe raftul unei tigaie de broiler la aproximativ 2 inci de căldură), întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Clește
2
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Lăsați să stea, acoperit, 20 de minute. Curățați, apoi înjumătățiți pe lungime, aruncând tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
4
Tăiați ardeii în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
5
În timp ce ardeii stau, tocați și zdrobiți jumătate de usturoi într-o pastă cu 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Usturoi
Carne Măcinată
Sare
6
Combinați cu rozmarin, 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță de piper. Frecați pe cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Piper
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, până când strălucește. Saut carne de porc, de cotitură o dată, până la palid de aur în pete și doar fierte prin, 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Adăugați ardei prăjiți în tigaie cu ceapă, usturoi rămas, ardei cireșe și 1/4 linguriță sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Cireșe
Usturoi
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați vin și bulion și fierbeți până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Dressing Japonez De Susan Preparat
Vin
11
Adăugați sucuri de carne din farfurie și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se adaugă untul, amestecând până se încorporează. Se amestecă sucul de lămâie, pătrunjelul și sarea după gust și se pune lingura peste cotlet.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.