Cotlet De Porc Scarpariello
Cotlet de porc Scarpariello este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, ardeii de cireșe, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cireșul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Cireșe Proaspete ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Chicken Scarpariello, Chicken Scarpariello, și Chicken Scarpariello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii grași pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare (sau pe raftul unei tigaie de broiler la aproximativ 2 inci de căldură), întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic.
Lăsați să stea, acoperit, 20 de minute. Curățați, apoi înjumătățiți pe lungime, aruncând tulpinile și semințele.
Tăiați ardeii în bucăți de 1 inch.
În timp ce ardeii stau, tocați și zdrobiți jumătate de usturoi într-o pastă cu 3/4 linguriță de sare.
Combinați cu rozmarin, 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță de piper. Frecați pe cotlete.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, până când strălucește. Saut carne de porc, de cotitură o dată, până la palid de aur în pete și doar fierte prin, 4-6 minute.
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Adăugați ardei prăjiți în tigaie cu ceapă, usturoi rămas, ardei cireșe și 1/4 linguriță sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Adăugați vin și bulion și fierbeți până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucuri de carne din farfurie și scoateți tigaia de pe foc.
Se adaugă untul, amestecând până se încorporează. Se amestecă sucul de lămâie, pătrunjelul și sarea după gust și se pune lingura peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.