Cotlet De Porc Rozmarin Sherry

Cotlet De Porc Rozmarin Sherry
Rosemary Sherry cotlet de porc este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, pudră de ceapă, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Mere Sherry, Cotlete de porc umplute cu sos de Sherry, și Cotlet De Porc Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, praful de usturoi, praful de ceapă, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
PătrunjelPătrunjel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se dragează fiecare cotlet de porc în amestec, bătând ușor pentru a acoperi uniform fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Călește cotletele în ulei timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine. Apoi adăugați bulionul de pui, sherry și rozmarinul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
RozmarinRozmarin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Întindeți ceapa feliată peste cotlete, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
6
Întoarceți cotletele, lăsând feliile de ceapă să cadă în lichid. Re-acoperiți și fierbeți încă 5 minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C). Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista