Cotlet De Porc Rozmarin Sherry
Rosemary Sherry cotlet de porc este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, pudră de ceapă, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Mere Sherry, Cotlete de porc umplute cu sos de Sherry, și Cotlet De Porc Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, praful de usturoi, praful de ceapă, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Se amestecă bine și se dragează fiecare cotlet de porc în amestec, bătând ușor pentru a acoperi uniform fiecare cotlet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Călește cotletele în ulei timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine. Apoi adăugați bulionul de pui, sherry și rozmarinul după gust.
Întindeți ceapa feliată peste cotlete, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Întoarceți cotletele, lăsând feliile de ceapă să cadă în lichid. Re-acoperiți și fierbeți încă 5 minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C). Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.