Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsa de porc prăjită la cuptor cu sos de muștar-muștar. O porție conține 705 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, oțet de vin roșu, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți condimentați, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Suc De Fructe, și Muschi de porc de fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland.
Instrucțiuni
1
Bateți cimbru, rozmarin, usturoi, muștar și ulei vegetal până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Gât De Pui
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Frecați carnea de porc din belșug cu amestecul de ierburi-muștar, apoi așezați-o cu partea grasă în sus pe un raft așezat într-o tigaie cu fund greu. Prăjiți până când carnea de porc este caramelizată și un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F, 55 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaia de prăjire, apoi se încălzește pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se caramelizează, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Adăugați șalotele și gătiți până devin translucide, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniacul, apoi reveniți la foc și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Bateți în stoc, muștar și cimbru. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați smântâna și untul și fierbeți ușor până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Feliați carnea de porc în 12 bucăți și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1
Bateți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și1 linguriță sare într-un castron până se spumează. Stropiți încet în uleiul vegetal, amestecând constant până se emulsionează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De Ciuperci
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Faceți salata de cartofi: gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Cartofi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se răci, apoi se toacă în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch; transferați într-o oală, acoperiți cu apă și condimentați ușor cu sare. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până se înmoaie doar furculița, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți bine.
6
Combinați slănina, caperele, oțetul și arpagicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați 1/4 cană de maioneză (rezervați restul pentru o altă utilizare). Îndoiți ușor cartofii calzi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
9
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați până devin translucide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați varza și amestecați pentru a acoperi grăsimea de slănină redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
La 1 Ananas
11
Adăugați oțetul, reduceți focul la minim și fierbeți până când lichidul este redus cu trei sferturi și varza este fragedă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
12
Adăugați sucul de portocale și gătiți până se reduce la jumătate, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
13
Scoateți varza de pe foc și pliați în măr. Se condimentează cu sare și piper.