Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle

Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsa de porc prăjită la cuptor cu sos de muștar-muștar. O porție conține 705 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, oțet de vin roșu, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți condimentați, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Suc De Fructe, și Muschi de porc de fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland.

Instrucțiuni

1
Bateți cimbru, rozmarin, usturoi, muștar și ulei vegetal până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Gât De PuiGât De Pui
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Frecați carnea de porc din belșug cu amestecul de ierburi-muștar, apoi așezați-o cu partea grasă în sus pe un raft așezat într-o tigaie cu fund greu. Prăjiți până când carnea de porc este caramelizată și un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F, 55 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaia de prăjire, apoi se încălzește pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se caramelizează, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Adăugați șalotele și gătiți până devin translucide, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniacul, apoi reveniți la foc și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Bateți în stoc, muștar și cimbru. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați smântâna și untul și fierbeți ușor până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Feliați carnea de porc în 12 bucăți și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1
Bateți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și1 linguriță sare într-un castron până se spumează. Stropiți încet în uleiul vegetal, amestecând constant până se emulsionează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Faceți salata de cartofi: gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se răci, apoi se toacă în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch; transferați într-o oală, acoperiți cu apă și condimentați ușor cu sare. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până se înmoaie doar furculița, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți bine.
6
Combinați slănina, caperele, oțetul și arpagicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați 1/4 cană de maioneză (rezervați restul pentru o altă utilizare). Îndoiți ușor cartofii calzi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
9
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați până devin translucide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați varza și amestecați pentru a acoperi grăsimea de slănină redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
La 1 AnanasLa 1 Ananas
11
Adăugați oțetul, reduceți focul la minim și fierbeți până când lichidul este redus cu trei sferturi și varza este fragedă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
12
Adăugați sucul de portocale și gătiți până se reduce la jumătate, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
13
Scoateți varza de pe foc și pliați în măr. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
14
Se servește fierbinte.

Ingrediente

2(iarnă)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust28Nuci de orice fel (tocate)slănină, tăiată cubulețeslănină, tăiată cubulețe1kgfriptură de porc dezosatăfriptură de porc dezosată6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVarză roșie fiartă, pentru servireVarză roșie fiartă, pentru servire2(iarnă)capere, tocatecapere, tocate7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriuncii (despre ciuperci chanterelle, tulpini tăiate, înjumătățite dacă sunt mariuncii (despre ciuperci chanterelle, tulpini tăiate, înjumătățite dacă sunt mari3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricognac sau alt brandycognac sau alt brandy1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pulpă de miel, cu ospulpă de miel, cu os2marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou2(iarnă)arpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat11 kilogram de dovlecel,tăiat în felii, 1)tăiat în felii, 1)1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri1Bunica Smith apple, juliennedBunica Smith apple, julienned2(iarnă)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSalată Germană de cartofi, pentru servireSalată Germană de cartofi, pentru servire454Nuci de orice fel (tocate)cartofi roșii blisscartofi roșii bliss1Ceapa galbena medie, tocatavarză roșie mărunțită (1/2 cap mic)varză roșie mărunțită (1/2 cap mic)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie julienned (aproximativ 1/2 ceapa)ceapa rosie julienned (aproximativ 1/2 ceapa)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2(iarnă)ceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată71Nuci de orice fel (tocate)bacon slabbacon slab1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesăratunt nesărat1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2(iarnă)muștar de cereale integralemuștar de cereale integrale
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista