Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle

Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsa de porc prăjită la cuptor cu sos de muștar-muștar. O porție conține 705 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, oțet de vin roșu, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți condimentați, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Suc De Fructe, și Muschi de porc de fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland.

Instrucțiuni

1
Bateți cimbru, rozmarin, usturoi, muștar și ulei vegetal până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Frecați carnea de porc din belșug cu amestecul de ierburi-muștar, apoi așezați-o cu partea grasă în sus pe un raft așezat într-o tigaie cu fund greu. Prăjiți până când carnea de porc este caramelizată și un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F, 55 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaia de prăjire, apoi se încălzește pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se caramelizează, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3
Adăugați șalotele și gătiți până devin translucide, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniacul, apoi reveniți la foc și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateți în stoc, muștar și cimbru. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați smântâna și untul și fierbeți ușor până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
7
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Feliați carnea de porc în 12 bucăți și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Bateți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și1 linguriță sare într-un castron până se spumează. Stropiți încet în uleiul vegetal, amestecând constant până se emulsionează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Faceți salata de cartofi: gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se răci, apoi se toacă în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch; transferați într-o oală, acoperiți cu apă și condimentați ușor cu sare. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până se înmoaie doar furculița, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți bine.
6
Combinați slănina, caperele, oțetul și arpagicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați 1/4 cană de maioneză (rezervați restul pentru o altă utilizare). Îndoiți ușor cartofii calzi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
8
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați până devin translucide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați varza și amestecați pentru a acoperi grăsimea de slănină redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Adăugați oțetul, reduceți focul la minim și fierbeți până când lichidul este redus cu trei sferturi și varza este fragedă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12
Adăugați sucul de portocale și gătiți până se reduce la jumătate, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
13
Scoateți varza de pe foc și pliați în măr. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
14
Se servește fierbinte.

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți graham2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte28ardei habeneroslănină, tăiată cubulețeslănină, tăiată cubulețe1kgfriptură de porc dezosatăfriptură de porc dezosată6creveți și cu veneVarză roșie fiartă, pentru servireVarză roșie fiartă, pentru servire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcapere, tocatecapere, tocate7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii (despre ciuperci chanterelle, tulpini tăiate, înjumătățite dacă sunt mariuncii (despre ciuperci chanterelle, tulpini tăiate, înjumătățite dacă sunt mari3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcognac sau alt brandycognac sau alt brandy1parmezan raspulpă de miel, cu ospulpă de miel, cu os2marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou2Crustă: firimituri de biscuiți grahamarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1parmezan raspătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1parmezan rasrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat1parmezan rascimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri1Bunica Smith apple, juliennedBunica Smith apple, julienned2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher6creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale6creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat6creveți și cu veneSalată Germană de cartofi, pentru servireSalată Germană de cartofi, pentru servire454ardei habenerocartofi roșii blisscartofi roșii bliss1Ceapa galbena medie, tocatavarză roșie mărunțită (1/2 cap mic)varză roșie mărunțită (1/2 cap mic)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie julienned (aproximativ 1/2 ceapa)ceapa rosie julienned (aproximativ 1/2 ceapa)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată71ardei habenerobacon slabbacon slab1parmezan rasunt nesăratunt nesărat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2Crustă: firimituri de biscuiți grahammuștar de cereale integralemuștar de cereale integrale
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista