Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi

Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de friptură de porc, crenguțe de rozmarin, crenguțe sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu 1 3/4 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper. Așezați o tigaie rezistentă la flacără peste 2 arzătoare, apoi încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de porc brună pe toate părțile, apoi transferați pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Puneți un suport metalic în tigaie și aranjați jumătate din ierburi în mijlocul raftului. Amestecați șalotele, usturoiul, muștarul și 1 lingură de ulei și ungeți deasupra și părțile laterale ale fripturii, apoi puneți friptura, partea grasă în sus, deasupra ierburilor. Prăji1 oră. Aruncați ierburile rămase cu uleiul de linguriță rămas și aranjați deasupra fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 140 până la 145 de grade F, cu 5 până la 15 minute mai mult (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce se odihnește).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Scoateți raftul din tigaie și aruncați ierburile din raft. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați vermut și muștar și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când se reduc la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Adăugați bulion și fierbeți 3 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de 2 căni. Dacă aveți mai mult de 1 1/2 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Bateți făina și gătiți, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se amestecă amestecul de vermut și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Marimar Estate Don Miguel Vineyard ' 06
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista