Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi

Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de friptură de porc, crenguțe de rozmarin, crenguțe sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu 1 3/4 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper. Așezați o tigaie rezistentă la flacără peste 2 arzătoare, apoi încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de porc brună pe toate părțile, apoi transferați pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Puneți un suport metalic în tigaie și aranjați jumătate din ierburi în mijlocul raftului. Amestecați șalotele, usturoiul, muștarul și 1 lingură de ulei și ungeți deasupra și părțile laterale ale fripturii, apoi puneți friptura, partea grasă în sus, deasupra ierburilor. Prăji1 oră. Aruncați ierburile rămase cu uleiul de linguriță rămas și aranjați deasupra fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 140 până la 145 de grade F, cu 5 până la 15 minute mai mult (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce se odihnește).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Scoateți raftul din tigaie și aruncați ierburile din raft. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vermut și muștar și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când se reduc la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3
Adăugați bulion și fierbeți 3 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de 2 căni. Dacă aveți mai mult de 1 1/2 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Bateți făina și gătiți, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se amestecă amestecul de vermut și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1
Marimar Estate Don Miguel Vineyard ' 06
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista