Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de friptură de porc, crenguțe de rozmarin, crenguțe sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu 1 3/4 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper. Așezați o tigaie rezistentă la flacără peste 2 arzătoare, apoi încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de porc brună pe toate părțile, apoi transferați pe o farfurie mare.
Puneți un suport metalic în tigaie și aranjați jumătate din ierburi în mijlocul raftului. Amestecați șalotele, usturoiul, muștarul și 1 lingură de ulei și ungeți deasupra și părțile laterale ale fripturii, apoi puneți friptura, partea grasă în sus, deasupra ierburilor. Prăji1 oră. Aruncați ierburile rămase cu uleiul de linguriță rămas și aranjați deasupra fripturii.
Continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 140 până la 145 de grade F, cu 5 până la 15 minute mai mult (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce se odihnește).
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 până la 25 de minute.
Scoateți raftul din tigaie și aruncați ierburile din raft. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu.
Adăugați vermut și muștar și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când se reduc la jumătate.
Adăugați bulion și fierbeți 3 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de 2 căni. Dacă aveți mai mult de 1 1/2 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă.
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Bateți făina și gătiți, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Se amestecă amestecul de vermut și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Serviți carnea de porc cu sos.
Marimar Estate Don Miguel Vineyard ' 06