Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi
Coapsa de porc prăjită cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 246 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.96 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mic. Frecați peste carne de porc. Rece, neacoperit, 8 până la 12 ore.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 30 de minute. (Aducerea la temperatura camerei îl va ajuta să gătească mai repede și mai uniform.)
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Ungeți ușor o grătar cu spray de gătit.
Așezați carnea de porc pe raft într-o tigaie.
Coaceți la 400 timp de 35 până la 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.