Cotlet De Porc Portocaliu-Pătrunjel La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc cu pătrunjel portocaliu la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 271 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare condimentată, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu glazură portocalie, Cotlet de porc cu lămâie-pătrunjel, și Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Într-un castron mic, amestecați pătrunjelul, coaja de portocală, usturoiul și untul; pus deoparte.
Ungeți uleiul pe Cotletele de porc; se presară sare condimentată, maghiran și piper.
Puneți carnea de porc pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 5 până la 7 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Pentru a servi, acoperiți fiecare cotlet de porc cu amestec de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.