Cotlet de porc pane cu oțet-Chuletas con Vinagre

Cotlet de porc pane cu oțet-Chuletas con Vinagre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc pane cu oțet - Chuletas con Vinagre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 881 calorii, 62g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 4,16 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită boabe de piper, frunze de oregano, oțet de cidru și cotlet de porc. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas), Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), și Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Uscați Cotletele de porc cu prosoape de hârtie. Condimentează ambele părți generos cu sare și piper. Bateți ouăle într-un castron puțin adânc până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Întindeți făina și pesmetul în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați o cotletă în făină pentru a acoperi toate părțile. Atingeți orice exces de făină. Înveliți cotletul cu ou și lăsați-l să se scurgă o secundă sau cam așa ceva peste castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Puneți-l în pesmet și întoarceți-l de câteva ori, bătând firimiturile pe cotlet pentru a adera. Puneți cotletul pe o foaie de copt și repetați cu cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Se toarnă 1/2 inch de ulei de canola într-o tigaie mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn degajă un sfârâit plin de viață (aproximativ 375 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați jumătate din Cotletele de porc în ulei și gătiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Transferați într-un vas de copt de 11 pe 15 inci sau orice vas de copt care ține toate cotletele strâns, suprapunându-le de-a lungul a 1 parte a tigaiei. Repetați cu cotletele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Lingurați cât de mult din ceapă și ardei din oțet doriți (aproximativ 1/2 cană funcționează pentru mine) peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Stropiți oțet peste cotlet și coaceți până când nu rămâne nicio urmă de roz lângă os, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Serviți imediat.
12
Tăiați vârfurile ananasului și aruncați-le. Cu un cuțit mare, tăiați coaja de pe ananas lăsând cât mai puțin ananas atașat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Puneți cojile într-o oală suficient de mare pentru a le ține confortabil și turnați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mic până la mediu și gătiți până când coaja de ananas este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a menține cojile scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
15
Între timp, puneți ceapa, oregano, boabe de piper, usturoi, habanero sau alt ardei iute, oțet și sare într-un borcan mare, cu un capac strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
16
Se strecoară lichidul de Ananas în borcan. Dacă nu există suficient lichid pentru a acoperi ingredientele, adăugați mai multă apă în ananas și fierbeți timp de 20 de minute. Gustați și adăugați puțin mai multă sare și/sau puțin oțet, dacă credeți că are nevoie. Îl puteți folosi imediat ce se răcește, dar se va îmbunătăți pe măsură ce stă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista