Cotlet De Porc Pane
Reteta Cotletele de porc pane pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. Pentru 24,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 2982 calorii, 496g de proteine, și 91G de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de făină, cimbru, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas superficial. Într-un alt vas superficial, bateți albușurile, sosul Worcestershire, oțetul și sosul de ardei iute. Într-un al treilea fel de mâncare, combinați pesmetul, parmezanul, cimbru, sare și boia. Înveliți Cotletele de porc cu făină. Se înmoaie în amestecul de ouă, apoi se acoperă cu amestec de firimituri.
Așezați pe o farfurie; acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Puneți cotletele într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit; cotlete spritz cu spray cu aromă de unt.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-28 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir]()
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.