Cotlet De Porc Oreganata

Cotlete de porc Oreganata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 214 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de cotlete de porc, căței de usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Midii Oreganata, și Scoici Oreganata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inch.
Adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat.
Lăsați să stea 30 de minute, întorcând ocazional carnea de porc.
Scoateți carnea de porc din vasul de copt; aruncați marinada.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte sau până se termină.