Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina
Cotletele de porc la grătar negru cu morcovi Thumbelina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu-mic până când spuma dispare. Gatiti ceapa, usturoiul tocat, jalapeo si stafidele, acoperite, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Stafide
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bourbon (aveți grijă; alcoolul se poate aprinde) și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Se amestecă cafeaua, apoi se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 3 până la 5 minute. Repetați cu cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Cafea
Cola
3
Adăugați ketchup, sos de soia, oțet, melasă, sos Worcestershire, pastă de fasole neagră și ciocolată și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ciocolata
Sos De Soia
Melasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
4
Adăugați condimente și 1 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Condimente
5
Scoateți din căldură și răciți 15 minute. Sos pur într-un blender cu restul de 2 căței de usturoi, suc de lămâie și ulei de susan până la neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Suc De Lămâie
Ulei De Susan
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Frecați 6 linguri de sos peste Cotletele de porc și marinați, răciți, într-un vas mare de copt puțin adânc, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Sos
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Îndepărtați excesul de marinată din cotlet cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți cotletele în 2 loturi, rotind o dată, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați într-o tigaie cu 4 fețe (tigaie de rezervă) și prăjiți cotletele în cuptor până când un termometru citit instant introdus în centrul cotletelor înregistrează 148 până la 66° pentru carne roz suculentă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
6
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească în timp ce gătiți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Topiți untul în tigaie rezervată la foc mediu, apoi gătiți morcovii, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vermut și suc de lămâie și gătiți, acoperit, 2 minute. Descoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și morcovii sunt fragede, 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper. Înjumătățiți morcovii pe lungime, apoi reveniți la tigaie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Vermut
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Serviți Cotletele de porc cu morcovi și sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Morcov
Sos
4
Notele bucătarilor: Cotletele de porc pot fi marinate până la 5 ore. Sosul de grătar se menține răcit, 1 lună.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.