Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina

Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina
Cotletele de porc la grătar negru cu morcovi Thumbelina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu-mic până când spuma dispare. Gatiti ceapa, usturoiul tocat, jalapeo si stafidele, acoperite, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
StafideStafide
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bourbon (aveți grijă; alcoolul se poate aprinde) și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Se amestecă cafeaua, apoi se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 3 până la 5 minute. Repetați cu cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CafeaCafea
ColaCola
3
Adăugați ketchup, sos de soia, oțet, melasă, sos Worcestershire, pastă de fasole neagră și ciocolată și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CiocolataCiocolata
Sos De SoiaSos De Soia
MelasăMelasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
4
Adăugați condimente și 1 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CondimenteCondimente
5
Scoateți din căldură și răciți 15 minute. Sos pur într-un blender cu restul de 2 căței de usturoi, suc de lămâie și ulei de susan până la neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Frecați 6 linguri de sos peste Cotletele de porc și marinați, răciți, într-un vas mare de copt puțin adânc, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați excesul de marinată din cotlet cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți cotletele în 2 loturi, rotind o dată, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-o tigaie cu 4 fețe (tigaie de rezervă) și prăjiți cotletele în cuptor până când un termometru citit instant introdus în centrul cotletelor înregistrează 148 până la 66° pentru carne roz suculentă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească în timp ce gătiți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Topiți untul în tigaie rezervată la foc mediu, apoi gătiți morcovii, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați vermut și suc de lămâie și gătiți, acoperit, 2 minute. Descoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și morcovii sunt fragede, 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper. Înjumătățiți morcovii pe lungime, apoi reveniți la tigaie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VermutVermut
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți Cotletele de porc cu morcovi și sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MorcovMorcov
SosSos
4
Notele bucătarilor: Cotletele de porc pot fi marinate până la 5 ore. Sosul de grătar se menține răcit, 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolată dulce-amăruie (60 până la 70% cacao), tocatăciocolată dulce-amăruie (60 până la 70% cacao), tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)12Morcovi Thumbelina sau alți morcovi (2 ciorchini; aproximativ 1 kilogram), tăiațiMorcovi Thumbelina sau alți morcovi (2 ciorchini; aproximativ 1 kilogram), tăiați1Oreos dublu umplutcayennecayenne591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcolacola2Bucăți de caramele Heath Barmuștar uscatmuștar uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvermut uscatvermut uscat1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1ardei iute proaspăt, tocat mărunt, inclusiv semințeardei iute proaspăt, tocat mărunt, inclusiv semințe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire6creveți și cu veneKosher sare dupa gustKosher sare dupa gust22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie11 lingură de oregano uscatmelasă (de preferință blackstrap)melasă (de preferință blackstrap)1Bucăți de caramele Heath Bar1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcupe ceapa tocata (aproximativcupe ceapa tocata (aproximativ6(1 1/4-până la 1 1/2-inch grosime) cotlet de porc cu coaste osoase (aproximativ 4 kilograme în total), frenched dacă se dorește(1 1/4-până la 1 1/2-inch grosime) cotlet de porc cu coaste osoase (aproximativ 4 kilograme în total), frenched dacă se dorește591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)11 lingură de oregano uscatPastă coreeană de fasole neagrăPastă coreeană de fasole neagră22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyAsiatice ulei de susanAsiatice ulei de susan1Bucăți de caramele Heath Barboia de ardei afumată la cald (pimentsimboln picante)boia de ardei afumată la cald (pimentsimboln picante)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea tare preparatăcafea tare preparată11 lingură de oregano uscatunt nesăratunt nesărat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat11 lingură de oregano uscat1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente7cuișoare de usturoi, 5 tocate și 2 rămase întregi, împărțitecuișoare de usturoi, 5 tocate și 2 rămase întregi, împărțite11 lingură de oregano uscatSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista