Cotlet De Porc Modenese

Cotletul de porc Modenese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.05 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 267 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, rozmarin, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Gătiți cotletele în unt, întorcându-vă o dată pentru a se rumeni uniform.
Se toarnă vin și se condimentează cu sare, piper, rozmarin și usturoi. Se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când cotletele sunt fragede.
Transferați Cotletele de porc în farfurii de servire și sosul de lingură peste carne.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.