Cotlet De Porc Marinat Portocaliu-Arțar

Coaja de porc marinată cu arțar portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 242 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de portocale, carne de porc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare sunt Carne De Porc Marinată, Carne de porc marinată Ina, și Carne De Porc Marinată.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Combinați 2 căni amestec de portocale și carne de porc într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. (Rezervați amestecul portocaliu rămas pentru o altă utilizare.) Marinați carnea de porc la frigider 8 ore, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți până se reduce la 1 cană, amestecând ocazional (aproximativ 20 de minute).
Așezați carnea de porc pe un raft acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială.
Presărați carnea de porc cu sare.
Coaceți carnea de porc la 350 timp de 1 oră, bătând ocazional cu marinată redusă. Turnați cu grijă 1/2 cană de apă în fundul tăvii (nu scoateți tigaia din cuptor).
Coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), ungându-se ocazional cu marinată. Aruncați marinada rămasă.
Scoateți carnea de porc din cuptor. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.