Cotlet De Porc Marinat Cu Soia

Cotlet De Porc Marinat Cu Soia
Cotletul de porc marinat cu soia este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cilantro, cotlet de porc tăiat în centru, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Marinate, Cotlet De Porc Marinat Cu Soia, și Cotlete De Porc Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc, sosul de soia, oțetul și uleiul într-o pungă mare de ziplock; sigiliu. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi cotletele cu marinată; la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Scoateți Cotletele de porc din pungă; aruncați excesul de marinată. Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătați Cotletele de porc până când sunt fierte, întorcându-se o dată, aproximativ 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați Cotletele de porc într-un platou, presărați cilantro și scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome crocante de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted, persistent de stejar.Împerechează acest vin crocant cu tarif ușor, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista