Cotlet de porc la grătar Mesquite cu Salsa de mere

Mesquite cotlet de porc la gratar cu salsa de mere ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 390 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Toateretete are 15 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ardei jalapeno, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 28 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc Smokey Mesquite cu salată de cuscus, Pește-spadă la grătar Mesquite cu Salsa de roșii carbonizate, și Cotlete de porc la grătar cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați mere, ceapă, ardei jalapeno, usturoi, 1/2 linguriță de sare și piper alb. Refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Se condimentează cotletele cu praf de usturoi și sare și piper după gust.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Presărați lemn înmuiat peste cărbuni sau puneți-l în cutia de fum a unui grătar pe gaz. Grătar ușor de ulei și puneți cotletele pe grătar. Gatiti timp de 6 pana la 8 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorita.
Se servește cu salsa de mere.