Cotlet De Porc La Grătar De Vară
Cotletele de porc la grătar de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.73 pe portie. O porție conține 622 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de sare și piper măcinat, cotlete de porc tăiate în centru, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Cotlet De Porc La Grătar De Vară, Cotlet De Porc De Vară De Sud-Vest, și Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de lămâie, mierea, sosul Worcestershire, usturoiul și busuiocul împreună într-un castron.
Se toarnă aproximativ jumătate din marinată într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă și se pun Cotletele de porc în pungă. Stoarceți aerul, sigilați punga și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore (peste noapte este cel mai bine). Puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți cotletele din pungă și aruncați marinada folosită.
Presărați cotletele cu sare și piper negru. Grătiți cotletele până se rumenesc și carnea nu mai este roz în interior, 20 până la 25 de minute. Ungeți frecvent cu marinada rezervată, asigurându-vă că lăsați amestecul să se gătească pe cotlete. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).