Cotletele de porc la grătar de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.73 pe portie. O porție conține 622 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de sare și piper măcinat, cotlete de porc tăiate în centru, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Cotlet De Porc La Grătar De Vară, Cotlet De Porc De Vară De Sud-Vest, și Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați sucul de lămâie, mierea, sosul Worcestershire, usturoiul și busuiocul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă aproximativ jumătate din marinată într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă și se pun Cotletele de porc în pungă. Stoarceți aerul, sigilați punga și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore (peste noapte este cel mai bine). Puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți cotletele din pungă și aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Presărați cotletele cu sare și piper negru. Grătiți cotletele până se rumenesc și carnea nu mai este roz în interior, 20 până la 25 de minute. Ungeți frecvent cu marinada rezervată, asigurându-vă că lăsați amestecul să se gătească pe cotlete. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.