Cotlet de porc la grătar cu sos de grătar Andouille gros

Cotletele de porc la grătar cu sos de grătar Andouille Chunky ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 173 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de roșii, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cotlete de porc uriașe la grătar cu sos de grătar dulce de piersici, Cotlete De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, și Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (la foc mediu). Saut cârnați și ceapă în sos mare, la foc mediu-mare, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Adăugați sos de roșii, oțet, zahăr, 2 lingurițe de praf de chili și 1 linguriță de chimen. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Între timp, presărați cotletele pe ambele părți cu sare, apoi pudră de chili și chimen. Cotletele la grătar până sunt fierte, dar nu uscate, aproximativ 9 minute pe fiecare parte.
Serviți cotletele cu sos.