Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică

Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică
Cotletele de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă trebuie să cotlete de coaste de porc, andive belgiene, radicchio treviso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Se amestecă 1 1/2 căni de apă, sare grosieră și zahăr în vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci; Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Adăugați cotlet de porc; lăsați saramura 20 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
4
Tăiați Treviso și andive pe lungime în sferturi, păstrând un miez atașat la fiecare piesă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
5
Așezați pe foaia de copt; periați cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se presară sare și piper. Se fierbe oțetul în tigaie mică până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Bateți în unt. Condimentează glazura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Scoateți carnea de porc din saramură; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se unge cu ulei; se presară cu piper. Grătar de porc, Treviso și andive până când legumele sunt înmuiate și termometrul introdus orizontal în centrul cotletelor înregistrează 150 F, 2 până la 3 minute pe parte pentru legume și 7 până la 8 minute pe parte pentru cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
AndiveAndive
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați carnea de porc și legumele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
11
Stropiți glazura; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Cotletele de porc necesită TREVISO, o varietate subțire, în formă de torpilă, de radicchio, care este roșu-violet, cu o aromă plăcut amară. Dacă nu găsiți Treviso, folosiți un cap mic de radicchio rotund și împărțiți-l conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2
Per porție:504 calorii, 33 g grăsimi,4 g fibre
3
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista