Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică

Cotletele de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă trebuie să cotlete de coaste de porc, andive belgiene, radicchio treviso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Se amestecă 1 1/2 căni de apă, sare grosieră și zahăr în vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci; Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Adăugați cotlet de porc; lăsați saramura 20 de minute, întorcându-se ocazional.
Tăiați Treviso și andive pe lungime în sferturi, păstrând un miez atașat la fiecare piesă.
Așezați pe foaia de copt; periați cu puțin ulei.
Se presară sare și piper. Se fierbe oțetul în tigaie mică până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Bateți în unt. Condimentează glazura cu sare și piper.
Scoateți carnea de porc din saramură; se usucă.
Se unge cu ulei; se presară cu piper. Grătar de porc, Treviso și andive până când legumele sunt înmuiate și termometrul introdus orizontal în centrul cotletelor înregistrează 150 F, 2 până la 3 minute pe parte pentru legume și 7 până la 8 minute pe parte pentru cotlete.
Transferați carnea de porc și legumele în farfurii.
Stropiți glazura; se presara cu patrunjel.
Cotletele de porc necesită TREVISO, o varietate subțire, în formă de torpilă, de radicchio, care este roșu-violet, cu o aromă plăcut amară. Dacă nu găsiți Treviso, folosiți un cap mic de radicchio rotund și împărțiți-l conform instrucțiunilor din rețetă.
Per porție:504 calorii, 33 g grăsimi,4 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.