Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere
Cotletele de porc la grătar cu bere sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, melasă cu aromă ușoară, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, și Cotlet de porc cu bere cu marmeladă de ceapă.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă, bere, 1/4 cană de sare grosieră, zahăr și melasă într-un castron mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Se amestecă gheața.
Așezați Cotletele de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă saramură de bere peste Cotletele de porc; pungă de etanșare. Refrigerați 4 ore, întorcând punga ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scoateți Cotletele de porc din saramura de bere; se usucă.
Se amestecă usturoiul, piperul, 2 lingurițe de sare și salvie într-un castron mic. Frecați amestecul de usturoi pe ambele părți ale cotletelor de porc. Cotletele de porc la grătar până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 145 de la 150 de la 150 de la 10 minute pe fiecare parte, mutând ocazional cotletele la o parte mai rece a raftului dacă arde.
Transferați cotletele pe platou; acoperiți cu folie și lăsați să stea 5 minute.