Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere

Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere
Cotletele de porc la grătar cu bere sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, melasă cu aromă ușoară, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, și Cotlet de porc cu bere cu marmeladă de ceapă.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă, bere, 1/4 cană de sare grosieră, zahăr și melasă într-un castron mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Se amestecă gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
MelasăMelasă
ZahărZahăr
ApăApă
BereBere
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați Cotletele de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Se toarnă saramură de bere peste Cotletele de porc; pungă de etanșare. Refrigerați 4 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
BereBere
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Scoateți Cotletele de porc din saramura de bere; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
BereBere
6
Se amestecă usturoiul, piperul, 2 lingurițe de sare și salvie într-un castron mic. Frecați amestecul de usturoi pe ambele părți ale cotletelor de porc. Cotletele de porc la grătar până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 145 de la 150 de la 150 de la 10 minute pe fiecare parte, mutând ocazional cotletele la o parte mai rece a raftului dacă arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
UsturoiUsturoi
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
7
Transferați cotletele pe platou; acoperiți cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista